Sodo baldų tendencijos

Sodo baldų tendencijos
Monika Gudeleviciute

Sodo baldų tendencijos

Kaip šiais metais įkvėpsite savo sodą, balkoną ar terasą?

 

Mes jau turėjome nuostabių saulėtų momentų, tačiau laukia dar daugiau gražių dienų! Galiu laukti vasaros ir sėdėti savo terasoje iki vėlumos bei mėgautis gera kompanija. Puikūs baldai sodui yra būtini. Taip pat malonu neatsilikti nuo tendencijų, tiesa? Šiandien šiek tiek noriu paminėti apie naujausias sodo baldų tendencijas 2021 metais. Nuo spalvų iki formų - viskas kartu. Tikiuosi, poilsis lauke ar nuosavam kieme taps tikras malonumas. Pradėkime ;-)

 

Tendencijos 2021m.

Pradėkime nuo sodo, terasos, o gal jaukų kamputį vasaros pomėgiams turite savo balkone?! Tokias medžiagas kaip bambukas, molis, medis ir rotangas - tai, ką šiais metais matysime soduose. Jaukiai, šiltai atmosferai sukurti naudojama daugybė natūralių medžiagų. Stenkitės lauke esančios patalpos visiškai nepadengti plytelėmis, bet pasirinkite natūralius elementus. Pasirinkite natūralią aplinką, daug žalumos - žolė, medžiai ar kiti augalai - puikus pasirinkimas! Teisinga pusiausvyra yra prioritetas, kad savo sode turėtumėte šiek tiek visko! :)

Kalbant apie spalvas, populiarūs pasteliniai atspalviai, tokie kaip šviesiai rožinė, šviesiai žalia ir pilka. Šios spalvos gali atsispindėti aksesuaruose. Paimkite, pavyzdžiui, gražias dekoratyvines pagalves! Kalbant apie baldus, rekomenduojama rinktis juodą arba antracitą. Tai galite derinti su visomis kitomis spalvomis ir skirtingomis medžiagomis. 

 

Gražu ir patogu (sodas, terasa)

Gražus ir patogus - du aspektai, kurie man asmeniškai atrodo labai svarbūs sodui, terasai ir mano interjerui. Baldai tikrai turėtų būti gražūs, tačiau jie taip pat turėtų būti patogūs, ypač visiems ilgiems vasaros vakarams, kuriuos norime praleisti lauke, sode. Pavyzdžiui, ką jūs manote apie šį rinkinį žemiau? Čia galite sėdėti su artimiausiais žmonėmis, sukomplektuotas stalas pagamintas iš Betono išvaizdos pluoštinis molio bei rausvo atspalvio kėdės - originali, išskirtinė išvaizda ! 

 

 

Ar bambukinis, legvas, tvirtas, lengvos tekstūros lauko komplektas - primenantis neįpareigojančią vasarą?

 

 

Norint neatsilikti nuo 2021 m. tendencijų, ypač smagu ant kėdžių uždėti pastelinės spalvos pagalvėles. Tai nedelsiant užbaigia visą bendrą vaizdą ir sukuria dar didesnį sėdėjimo komfortą. Taip pat ant lauko stalo padėkite gražių gėlių ir gražią staltiesę - tai padės užpildyti aplinką šventine nuotaika. Juk, kiekviena diena kaip šventė - tiesa??! :)

 

 

Terasoje vienatvė su gamta

Žinoma, labai malonu mėgautis savo sukurtu sodu, terasa ar balkonu su draugais ir šeima, tačiau kartais taip pat reikia skirti laiko sau. Su puodeliu arbatos prisėskite anktyvą rytą savo sukurtoje aplinkoje ir atsipalaiduokite. Leiskite sau apie nieką negalvoti, o tik mėgautis patogumu, todėl siūlau naturalumą ir patogumą - viename. Natūralios spalvos aliuminio rėmas su austa polietileno konstrukcija, didelė sėdynė ir šiek tiek pasvirusi atrama užtikrina optimalų sėdėjimo komfortą bet kur - turbūt tobula kėdė poilsiui. Jauskitės toks ypatingas!

 

Kaip ketinate visiškai suprojektuoti savo sodą šiems metams? Praneškite mums komentaruose, mes labai smalsūs! Sėkmės. 

 

Beje, visas prekes nurodytas nuotraukose rasite pas mus - elektroninėje parduotuvėje!

 

Kreipkitės ir mes kaip galėdami Jums greičiau atrašysime

Read our Privacy Policy and Terms of Service.

Related posts

  • SKANDINAVIŠKAS INTERJERO STILIUS

    SKANDINAVIŠKAS INTERJERO STILIUS

  • HOLLYWOOD REGENCY INTERJERO STILIUS

    HOLLYWOOD REGENCY INTERJERO STILIUS

  • PAKRANTĖS (ANGL. COASTAL) INTERJERO STILIUS

    PAKRANTĖS (ANGL. COASTAL) INTERJERO STILIUS

  • SHABBY CHIC INTERJERO STILIUS

    SHABBY CHIC INTERJERO STILIUS