TRADICINIS INTERJERO STILIUS

TRADICINIS INTERJERO STILIUS
Monika Gudeleviciute

Tai vienas seniausių ir labiausiai paplitusių dizaino stilių. Tradicinis stilius absoliučiai įsišaknijęs, jaučiamas visame dizaino „pavelde“. Tai tradicinės formos ir figūros, menančios laikmečius.


Šiame stiliuje susijungia lengva elegancija ir komfortas. Tai idealus, nesenstantis pasirinkimas tiems, kurie vertina antikvarą, meną, simetriją ir dizainą, turtingą savo istorija.


Tradicinis stilius išaukština ilgą, turtingą praeitį kombinuojant modernius elementus, taip siekiant sofistikuotai išryškinti 18-ojo bei 19-ojo amžių Europos dekorą. 



KODĖL JUMS PATIKS ŠIS STILIUS?


  • Tradicinis stilius pasižymi sodriu, šiltu ir kviečiančiu pojūčiu.
  • Pakankamai vietos interpretacijai, kad galėtumėte sukurti unikalius tradicinio stiliaus namus. 
  • Šis dizainas tinkamas įvairaus amžiaus ir charakterio žmonėms.
  • Tradicinis interjeras yra elegantiškas ir tuo pačiu komfortiškas.
  • Kadangi vienu metu išryškinate geriausias interjero stilių detales, Jūsų namai niekada neatrodys pasenę ar išėję iš mados. 


KAIP SUKURTI TRADICINĮ INTERJERĄ NAMUOSE?


  • Pasinerkite į žaismingas paieškas - šiame stiliuje svarbiausios ypatingos, unikalios, savotiškai žavingos interjero detalės. 
  • Simetrija yra visa ko pagrindas.
  • Turėkite kantrybes. Jokie namai negali būti pilnai užbaigti ir dekoruoti per naktį. Kartais tinkamų elementų ieškojimas gali užtrukti ilgiau nei apsilankymas pirmoje pasitaikiusioje dekoro parduotuvėje.


KOKIAS SPALVAS RINKTIS?


Greičiausiai nustebsite, bet tradicinis interjero stilius savyje turi daug laisvės eksperimentavimui, ypatingai kai kalba eina apie spalvas. 


Palikite baltas sienas nuošalyje ir rinkitės stiprius, ryškius atspalvius kaip pamatą visam interjerui. Puiki mintis yra palaikyti keistą ar atsitiktinį baldų derinį, jungiant vos keletą spalvų, tinkančių namų dvasiai, kurią norite sukurti.


Be to, rekomenduojama atsisakyti per daug baltos ar juodos spalvos ir per daug šokiruojančių spalvų, nes jos užgoš jūsų sukurtą eklektišką interjerą. 


TRADICINIO INTERJERO AKSESUARAI


Turbūt galite įsivaizduoti, jog šiam interjero stilių miksui dekoro elementų pasirinkimas yra begalinis.


Tradiciniame interjero stiliuje tiek baldai, tiek aksesuarai gali būti derinami nuo mid-century modern stiliaus iki klasikinių Kinijos motyvų - čia svarbiausia yra vieta, kurioje tam tikra detalė stovės. 



Tradicinis stilius pagrįstas sąmoningu derinimu tad eksperimentuokite ir kurkite tradicinį interjero stilių savo namuose, tarpusavyje derindami įvairius laikmečius bei išskirtinius dekoro elementus. 

Kreipkitės ir mes kaip galėdami Jums greičiau atrašysime

Read our Privacy Policy and Terms of Service.

Related posts

  • SKANDINAVIŠKAS INTERJERO STILIUS

    SKANDINAVIŠKAS INTERJERO STILIUS

  • HOLLYWOOD REGENCY INTERJERO STILIUS

    HOLLYWOOD REGENCY INTERJERO STILIUS

  • PAKRANTĖS (ANGL. COASTAL) INTERJERO STILIUS

    PAKRANTĖS (ANGL. COASTAL) INTERJERO STILIUS

  • SHABBY CHIC INTERJERO STILIUS

    SHABBY CHIC INTERJERO STILIUS